Vrhunski smještaj u Deluxe Aristos apartmanu Zagreb

Hotel Aristos
Deluxe Aristos apartman

Deluxe Aristos apartman razmazit će vas svojom udobnošću i luksuzno uređenim interijerom. Interijer prožet mnogobrojnim umjetničkim djelima i detaljima pruža poseban ugođaj. Predsoblje s kupaonicom za goste uvesti će vas u prostranu sobu za dnevni boravak s kožnatim dvosjedom i foteljama te posebnim stolom za šest osoba i radnim prostorom. Elegantna spavaća soba s pomno biranim detaljima i toaletnim stolićem te kupaonicom opremljenom tušem i jacuzzi kadom, sušilom za kosu, potrebnom kozmetikom, papučama i ogrtačem za goste čini apartman vrhunskim smještajem za sve koji žele osjetiti istinski luksuz. Apartman se nalazi na najvišem katu Hotela s panoramskim pogledom na grad i zagrebačko Sljeme.

Prostran apartman površine 80 m2, zvučno izoliran, klimatiziran s mogućnošću individualnog prilagođavanja temperature. Sadržava elektronički sef, telefon s izravnim biranjem, mini bar, sat TV, LCD TV u dnevnoj i spavaćoj sobi, radni stol s potrebnim priključkom za internet. Apartman uključuje papuče i ogrtač za goste. Sigurnosno je opremljen detektorom dima, sprinklerima i SOS sustavom.

Smještaj u deluxe sobama uključuje besplatan WiFi, besplatno korištenje fitness studija & 1 h wellness spa zone po danu ( samo za individualne goste i direktne rezervacije ).