Poslovni hotel, smještaj u sobama, kongresna dvorana, wellness i sala za vjenčanja Zagreb

Hotel Aristos
Zanimljivosti o hotelu

Najbolji Poslovni hotel u blizini zračne luke

Studeni 2016 Hotel Aristos je osvojio nagradu „Najbolji Poslovni hotel u blizini zračne luke „
SEEbtm Awards su priznanja koje dodeljuje SEEbtm magazin, najboljim i najistaknutijim hotelima u kongresnoj industriji za tekuću godinu, na osnovu glasova čitaoca, organizatora događaja i žirija SEEbtm magazina. Dodjeljuju se nagrade u 22 kategorije za koje glasaju ljudi iz kongresne industrije regije i klijenti nominiranih hotela. 

Izložba Konteksti tekstila

Rujan 2015 Izložba „Konteksti tekstila“
U rujnu 2015. godine u Momento bar-u hotela Aristos svi ljubitelji umjetnosti i kreativnog izražavanja mogli su posjetiti izložbu tekstilne dizajnerice Lade Tomašić „ Konteksti tekstila „
 

Gurmanska scena Beograda

12- 15.03.2015. Gurmanska scena Beograda predstavljena u Hotelu Aristos
Hotel Aristos je u periodu od 12.ožujka do 15.ožujka 2015. godine bio domaćin gurmanske scene grada Beograda, kako bi gostima, ali i građanima Zagreba pružio pravi gurmanski užitak. Gurmansku scenu grada Beograda činila je bogata ponuda tradicionalnih jela, koju je pripremio gostujući kulinarski tim hotela Crowne Plaza 4* iz Beograda, pod vodstvom šefa kuhinje Jovice Neškovića, zajedno sa kulinarskim timom hotela Aristos. Tokom održavanja gurmanskih dana, u restoranu Tiara gosti su mogli uživati u bogatoj ponudi tradicionalnih jela srpske kuhinje, kao što su juhe, predjela, jela sa roštilja, salate i poslastice. Predstavljanje gurmanske scene grada Beograda organizirano je uz pomoć Ambasade Republike Srbije.
 

Mirisi i okusi Makedonije

15 -19.04.2015 Mirisi i okusi Makedonije
Gostujući kulinarski tim hotela Belvedere 4* i restorana Biljanini izvori s Ohrida zajedno s timom hotela Aristos pripremili su tradicionalna jela makedonske kuhinje te su gosti mogli uživati u bogatoj ponudi predjela, salata, mesnih, ribljih jela i slatkih delicija. U petak su gosti uz večeru uživali i u koncertu ženske vokalne skupine Ezerki i benda 7/8 koji su izveli tradicionalne makedonske pjesme.
 

KONCERT DAVID GRIGORIAN

KONCERT DAVID GRIGORIAN & GORAN KONČAR
10.svibnja 2015., nedjelja u 19,30 sati u GRAND dvorani, kongresni centar Hotela Aristos, održao se SVEČANI KONCERT jednog od najboljih svjetskih violončelista Davida Grigoriana i proslavljenog violiniste Gorana Končara. Umjetnici su uz vrhunska glazbena djela izveli i svjetsku premijeru djela Giacomo Puccini "Scossa Elettrica" posvećenu geniju Nikoli Tesli.

 

HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA U HOTELU ARISTOS

HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA U HOTELU ARISTOS
Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u hotelu Aristos gdje je boravila nekoliko dana prije utakmice s Islandom koja je bila presudna za odlazak na Svjetsko prvenstvo Brazil 2014 i naravno, POBIJEDILA ! Čestitamo, Brazil Vas čeka !!!

 

PROSLAVA 10-og ROĐENDANA HOTELA ARISTOS

PROSLAVA 10-og ROĐENDANA HOTELA ARISTOS
Hotel Aristos 2.listopada 2013. godine uz prigodan domjenak, gastronomske delicije, dobru glazbu proslavio je jubilarni deseti rođendan. Uz prisustvo mnogobrojnih uzvanika iz javnog, gospodarskog života i diplomatskog zbora, Hotel Aristos obilježava 10 godina uspješnog poslovanja i postojanja u turističkoj ponudi grada Zagreba i cijele Hrvatske.
Rođendanska proslava je imala i humanitarnu notu te kao što je običaj darivati slavljenika, cilj je bio poklonima uljepšati dječji svijet. Stoga su uzvanici pozvani da poklone najljepši dar, mali poklon od srca u obliku slikovnica, bojanki, knjiga ili igračaka kojima su se uz čokoladnu tortu darivala djeca Dječjeg doma Zagreb, Nazorova. Zajedno sa čokoladnom tortom i svim darovima, posjetili smo dječji dom i dobili najljepši rođendanski poklon - dječji osmijeh !
 

NAGRADA ZA KVALITETU

NAGRADA ZA KVALITETU
Hotel Aristos je prepoznat i nagrađen od strane Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, u kategoriji “ Kvaliteta za Hrvatsku hotela 4* kontinentalne Hrvatske 2009.”